Nieuwsgierig naar wie ik ben? Lees hier mijn persoonlijk verhaal en leer me beter kennen!

Een intens gelukkig gevoel, bijna kinderlijke vrolijkheid overmant me wanneer ik iets zie dat in zijn pure eenvoud mooi is. Die mooiheid kan zich vertalen in een kleurenpallet van de lucht, een warme lichtstraal op de muur, een verbazend stukje ongerepte natuur, een reflectie in water, een glunderende peuter of een klein wild konijntje dat onze tuin verkent. Op die momenten geniet ik met volle teugen, als een jong veulen dat een sprongetje maakt in de wei, en voel ik tegelijk ook een drang om dat moment vast te leggen. 

 

Die details in vorm, kleur en licht wil ik blijven opzoeken en vastleggen. Als geboren creatieveling met een extra gevoeligheid voor wat ik zie, hoor, ruik en proef, zit de behoefte om mooie dingen te maken gewoon in mijn natuur. Fotografie laat me toe om die mooiheid tastbaar te maken.

“Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them” (Elliott Erwitt)

Twaalf jaar was ik, toen ik mijn eerste eigen digitale fotocamera in handen kreeg. Al gauw zette ik samen met mijn twee favoriete vriendinnen een hele fotoreportage op poten. Een ganse namiddag lang waanden we ons als prille diva’s: gracieus (of toch een poging tot) poseren onder een jong boompje, een stoere blik onder de lichtspot in mijn slaapkamer, een topshot vanuit de traphal alsof we popsterren waren, en ook eentje balancerend op een opblaasorka (uhum).

 

Daar stopte het echter niet. Mijn buurjongen, broertje, nichtje, andere vriendinnen… een voor een zette ik ze voor mijn lens. Bovendien had ik het geluk dat mijn ouders mij en mijn broers graag meenamen naar alle uithoeken van de wereld. Na een rondreis door Vietnam, Indonesië of Tanzania kwam ik terug met wel 10 000 foto’s op mijn toestel. Volle SD-kaartjes, en een vol hart. 

“Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like” (David Alan Harvey)

Naarmate ik ouder werd, bleef mijn belangstelling voor fotografie groeien. Naast mijn studies (communicatiewetenschappen, journalistiek en management) volgde ik fotografiecursussen en -workshops, nam ik deel aan wedstrijden en experimenteerde er op los. Gretig greep ik mijn kans wanneer vrienden of kenissen me vroegen om hun speciaal moment in beeld te brengen. Ondertussen heb ik me verdiept in verschillende soorten fotografie en geef ik workshops basisfotografie. Momenteel ben ik fotografe in bijberoep en combineer ik dit met een onderzoeksproject bij KU Leuven.

 

Waar loop ik verder nog warm van? Lekker eten, reizen en nieuwe plekjes ontdekken, fietsen met mijn vriend en samen onze grenzen verleggen, het interieur van ons nieuwe huis vormgeven, tuinieren in mijn moestuin, gezellige momentjes met vriendinnen, een goed boek lezen, en dansen en workouts doen in een super fijne studio in Leuven.

 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

 • Trouwreportages (binnen- en buitenland)
 • Familieshoots, zwangerschapsshoots, koppelshoots
 • Bedrijfsreportages (portret, product, sfeer)
 • Feesten en evenementenreportages
 • Business shoots

 

Wat maakt mij uniek? 

 • Ongedwongen en gemoedelijke fotoreportage
 • Oog voor emotie, sfeer en details
 • Verrassende invalshoeken
 • Betrouwbare en enthousiaste fotografe
 • Smaakvolle en zorgvuldige nabewerking
 • Snelle oplevering
 • Beelden in hoogste resolutie, zonder logo of watermerk
 • Online privéfotogalerij

Zodra jullie beslissen met mij in zee te gaan, overlopen we samen alle aspecten van de fotoreportage.

 

Graag een infobrochure over trouwreportages of familie-portret-koppelshoots?

Een offerte op maat?

Een vraag, verzoek of twijfel?

Contacteer me via e-mail of vul het contactformulier in.

 

Fijn dat je mijn verhaal gelezen hebt, dankjewel!